Located in Casco, Maine, this Camp Sunshine project was started in the fall of 2007, and was substantially completed in May of 2008. This was a complicated second story addition, and included an egress stair and elevator.

The new program space was over 8000 sq. ft., and included a parent discussion room, teen center, offices,adult crafts room, library and more. This project was an RFP, interview, CM selection process.

Archtype was the architect on this difficult renovation.

View Other Projects
Back Featured Next

Camp Sunshine - Administration Building Addition

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

While it was important to have a team
that could deliver every step of the way,
this is a group of people who were
a pleasure to work with . . .